خلاصه اقدامات تغذیه ای صورت گرفته
1. برگزاری مستمر جلسات مشورتی با تیم درمان جهت ارتقاء وضعیت تغذیه بیماران
2. برگزاری جلسات مشورتی با واحد اعتباربخشی بیمارستان جهت ارتقاء وضعیت تغذیه بیمارستان
3. پیگیری مستمر اجرای مصوبات تغذیه ای کمیته سلامت سازمان
4. پیگیری اجرای مصوبات و دستورالعملهای تغذیه ای کشوری و راهنمای جامع تغذیه از طریق کمیته تغذیه
5. اصلاح مستمر روشهای پخت با خرید و بکارگیری تجهیزات جدید
6. جذب تعداد مکفی کارشناس تغذیه جهت تحقق و اجرای راهنمای جامع بهبود تغذیه
7. ارائه مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در قالب فرم های ارزیابی تخصصی تغذیه ای جهت بیماران دارای رژیم غذایی
8. ارائه مشاوره تغذیه و رژیم درمانی حسب درخواست های مشاوره بخش های بیمارستان
9. ارائه مشاوره تغذیه و رژیم درمانی به عموم خانواده صنعت نفت در محل کلینیک تغذیه بیمارستان
10. تهیه و به روز رسانی پنفلت های آموزشی تغذیه جهت بیماران و مراجعین کلینیک تغذیه بیمارستان.
11. حضور فعال در برپایی نمایشگاه های سلامت سازمان بهداشت و درمان نفت تهران
12. حضور فعال در دوره های آموزشی تغذیه ای ضمن خدمت از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی
13. نظارت مستمر کارشناسی تغذیه بر امورات مربوط به خرید و انتقال مواد اولیه غذایی، آماده سازی، طبخ، بسته بندی و سرو غذا
14. تهیه و تنظیم برنامه غذایی کارکنان
15. تهیه و تنظیم برنامه غذایی و میان وعده بیماران
16. انجام ارزش سنجی تغذیه ای غذاهای بیمارستان
17. شرکت مستمر در فرایند اصلاح دفترچه پیمان غذای بیمارستان
18. راه اندازی سیستم انتخاب غذای آنلاین در بیمارستان جهت دسترسی کارکنان برای انتخاب غذای مورد نظر
19. فراهم نمودن ارائه غذای نیم پرس برنج، همراه 4 نوع سبزی به کارکنان
20. فراهم نمودن ارائه لبنیات کم چرب، کم نمک و (دوغ بی گاز) به کارکنان
21. فراهم نمودن سرو حداقل هفته ای یکبار ماهی جهت کارکنان
22. ارائه سس مایونز نوع کم چرب در رستوران
23. استفاده از روغن مایع مخصوص سرخ کردنی جهت سرخ کردن غذاها
24. استفاده از روغن مایع مخصوص پخت و پز جهت مصارف غیرسرخ کردن غذاها
25. در آماده سازی و پخت غذاها، زوائد و چربی های متصل به گوشت و مرغ جداسازی می گردد
26. در رستوران همراه چلوکباب کوبیده، پیاز، سماغ و بعضاً سبزی ریحان سرو می گردد
خلاصه اقدامات آتی تغذیه ای در سال 1397
1. برنامه ریزی جهت افزایش آگاهی های تغذیه ای کارکنان
2. برنامه ریزی جهت کاهش BMI در کارکنان چاق
3. برنامه ریزی جهت بهبود پروفایل چربی کارکنان مبتلا
4. تشویق کارکنان به استفاده از غذاهای سالم و رژیمی
5. استفاده از غذاهای عملگرا (غذاهای غنی شده و ...) در رستوران
6. دامه اصلاح روشهای پخت به انواع روش های ممکن
7. تسهیل فراهم نمودن امکان دسترسی کارکنان به انواع غذاهای سالم و رژیمی
8. استفاده از چربی های مناسب و با ارزش تغذیه ای بالاجهت غذای پرسنل
9. استفاده از نان های سبوس دار
10. کاهش تدریجی غذاهای سرخ شده
11. استفاده بیشتر از لبنیات پروبیوتیک
12. افزایش ارائه سبزیجات در وعدهای غذایی کارکنان
13. فراهم نمودن امکان ارائه میوه به کارکنان در وعده های غذایی
14. سرو حداقل دو نوبت ماهی درهفته برای کارکنان
15. عدم سرو کره اعم از حیوانی یا گیاهی در کنار غذای پرسنل
16. عدم استفاده از کره در فرایندهای آماده سازی غذاها و جایگزینی آن با روغن زیتون و امثال آن.
17. سرو آبلیمو، آبغوره و سرکه برای کارکنان
18. سرو جوانه غلات برای کارکنان
19. حذف نمک از روی میزها
20. و بسیاری موارد دیگر مطابق راهنمای جامع بهبود تغذیه