حمایت از کالای ایرانی

امروز جمعه ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ ۱۹:۵۴

همکار ارجمند و دوست فرهیخته

به منظور سهولت در دسترسی ، سوالات در گروه های مختلف تقسیم بندی شده ولی در صورتی که موضوع مد نظر شما در بین سوالات متداول ذیل نمی باشد لطفا سوال جدید خود را مطرح بفرمائید :

:rewind: طرح سوال  جدید

سلامت کار کنان

لازم است فرم ارائه پیشنهاد توسط فرد شاغل تکمیل  گردد و پس از بیان شرح مشکل ، پیشنهادات اصلاحی ، مکاتبات و پیگیری های قبلی انجام شده و ذکر نام و شماره تلفن تکمیل میشودئ و ارسال میگردد

ارسال فرم الکترونیک از طریق سایت

ارسال فرم تکمیل شده به ایمیل واحد سلامت کار  hstat@piho.ir

ارسال فرم به دبیرخانه  واحد سلامت کار و HSE     شماره  فاکس 02183306773

تماس مستقیم با رئیس واحد سلامت کار

پرونده های مرتبط با " بررسی میزان محدودیت شغلی ، تایید مرخصی استعلاجی ، تعیین تکلیف شغلی ، بررسی وضعیت درمان / اعزام فرد شاغل " به کمیسیون پزشکی ارجاع می گردد.

شب پیش از انجام آزمایش غذای سبک میل کرده و حداقل 10-12 ساعت ناشتا باشید. مصرف آب اشکالی ندارد. 

یک نسخه از نتایج معاینات به فرد شاغل و یک نسخه نیز به مدیریت HSE شرکت مربوطه ارسال می گردد و در صورت عدم تناسب شغل با فرد شاغل و یا محدودیت شغلی , بر اساس تصمیم کارگروه نیروی انسانی شرکت , فرد در جایگاه شغلی متناسب با شغل قرار خواهد گرفت 

معاینات دوره ای با توجه به نوع شغل ، میزان مواجهات و آلاینده های موجود در محیط کار  و پس از رویت فرم معرفی شاغلین برای معاینات شغلی که از طرف کارشناس بهداشت واحد HSE تکمیل و ارسال می گردد ، انجام  می شود.

شناسایی اولیه و زود هنگام شاغلین مشکوک به بیماری‌های ناشی از کار در مراحل اولیه وقابل درمان و نیز انجام Fitness for Work در شاغلینی که شرایط محیط کار بر روی بیماری آنها تاثیر سوء بر جای می‌گذارد.

با توجه به اهمیت شناسایی ، پیشگیری و کنترل بیماری های مزمن ( اختلال چربی خون، دیابت ، فشارخون، چاقی و ...) و نیز نوع خطرات محیط و عوامل زیان آور موجود در واحدهای صنعتی و بررسی و تصویب توسط شورای تخصصی طب کار در سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ،فواصل انجام معاینات کارکنان یک سال تعیین گردیده است .

ارائه برنامه کنترل فردی/گروهی مخاطرات، پیگیری اجرا و پایش اثربخشی اقدامات کنترلی و نیز آموزش فرد شاغل بر عهده کارشناس بهداشت  واحد HSE شرکت مرتبط می باشد . 

معمولا نتایج معاینات دوره ای به امور اداری فرد شاعل واحد HSE و همچنین برای خود فرد شاغل نیز ارسال می گردد

در صورتی که محدودیتی وجود داشته باشد باید شرایط محیط کار متناسب با آن تغییر کند

بله ، با توجه به اینکه هر اختلال جسمی و روانی می تواند به علت محیط کار ایجاد شود لذا جهت بررسی و ارزیابی های تکمیلی ضروری است با پزشک خود مشورت نمایید.

اورژانس های صنعتی

وظیفه اورژانس پیش بیمارستانی رسیدگی به موارد فوریتهای پزشکی ، حوادث صنعتی ، سوختگی ، آتش سوزی و  ارائه خدمات به مصدومین و کارکنان اور‍ژانسی می باشد

بهداشت محیط

آب سالم آبى است که آلوده نباشد، مصرف کننده را به بیماری هاى منتقل شونده از آب، مبتلا نکند، عارى از مواد سمى باشد و مواد معدنى و آلى موجود در آن بیشتر از حد مجاز نباشد. چنین آبى داراى کیفیت زیر است: ً

1-  زلال، شفاف و گواراست و به مقدار کافى هوا در آن وجود دارد.

۲ــ املاح معدنى به مقدار کم (حداکثر نیم گرم در لیتر) در آن محلول است.

۳ــ در آزمایش میکروب شناسى عارى از میکروب بیماریزاى بیش از حد مجاز است

• بررسی و تعیین مکانیسمهای بیماری های قابل انتقال توسط محیط و نحوه پیشگیری و کنترل آنها

• تأمین آب و مواد غذایی سالم

• تصفیه و دفع بهداشتی فاضلابها

• دفع و تصفیه مواد زاید جامد و سمی

 • کاهش آلودگی هوا ، آب ، مواد غذایی

بهداشت تغذیه

وزن طبیعی =   18/5– 24/9

اضافه وزن  = 25  – 29/9

چاقی متوسط (چاقی درجه یک)=  30 – 34/9

چاقی شدید  = 35  و بالاتر

چاقی یکی از مهمترین عوامل محیطی موثر در بروز دیابت نوع 2 است. افزایش چربی در بدن باعث افزایش مقاومت به انسولین و بالا رفتن قند خون میشود. به همین دلیل دیابت نوع 2 در بیش از نیمی از موارد با فعالیت بدنی کافی و رژیم غذایی مناسب، که باعث کاهش وزن شود، کنترل میگردد.